Veteranencafé Uden

Deze site is bedoeld om onderling contact tussen veteranen in Uden, Volkel, Odiliapeel en Zeeland te beveorderen en dit contact te vergemakkelijken, te zorgen voor de verspreiding van nieuwtjes, wetenswaardigheden, maar ook oproepen of aankondigingen.

Eigenlijk dus een gewoon prikbord, zoals dit in elke supermarkt hangt. Waar je in dit geval geen nest katjes moet aanbieden, maar je je op kunt geven voor een dagtrip, je kunt aangeven dat je best iemand op wilt halen als die wat moeilijk met vervoer zit voor een bezoek aan het veteranencafé.

Lees meer

Agenda

Het veteranencafé is elke eerste dinsdag van de maand geopend om 16.00 uur. Verder organiseren we meerdere activiteiten per jaar. Het jaarlijkse programma van activiteiten is te vinden als je op deze link klikt.

Mocht je zelf op een idee komen om een activiteit te organiseren, dan horen we dat graag! Stuur gerust een berichtje naar info@veteranencafeuden.nl of gooi het idee in de groep tijdens een middag in het veteranencafé.

Facebook

Word lid van onze besloten groep op Facebook. Stuur een verzoekje om lid te worden van de Facebook-groep door een mailtje te sturen naar info@veteranencafeuden.nl of door een verzoek op Facebook te sturen. Klik op het Facebook-logo om naar de groep te gaan.

scan4september

Aanmelden voor volgende bijeenkomst

Je naam (verplicht)Je e-mail (verplicht)Je opmerkingPrivacyverklaring